achtergrondafbeelding
Elektrische auto

4 reacties

 1. fred van wijnen schreef:

  Maar is het voor de autoindustrie(bijv. Volkswagen) dan produktietechnisch een fluitje van een cent om van de elektrische auto over te schakelen op de waterstofauto?

 2. Ronald schreef:

  En wat kost het aanleggen van de infrastuctuur om waterstof te maken maar vooral te distribueren? Net zo’n nieuwe infra aanleggen als voor olie/gas/elektriciteit? Ik zie het niet gebeuren die enorme investering maakt de KM prijs onbetaalbaar. Wel voor opslag. Schepen/Windmolens op zee etc…niet voor EV’s.

 3. Peter schreef:

  Dat zijn mensen die belang hebben bij de olie-industrie 45% vind ik zat. Deze autobedrijven zullen weggevaagd worden en nieuwe Simca’s worden.

 4. Marc Derksen schreef:

  Het argument dat het stroomnet al die elektrische auto’s niet aankan, doet me denken aan de discussie over internet van twee decennia geleden. Destijds werd gezegd dat internet geen succes kon worden, want als iedereen het ging gebruiken, dan zou het krakend tot stilstand komen…
  Als er genoeg vraag is naar een laadinfrastructuur ontstaan er vanzelf -en sneller dan je denkt- slimme en innovatieve oplossingen.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen