achtergrondafbeelding
Hyundai Nexo

7 reacties

 1. carlo schreef:

  als ik het geld had zou ik een waterstofauto kopen veel makkelijker dan een elektrische

 2. victor schreef:

  Ben benieuwd wat een volle tank waterstof zal kosten.

 3. Cees Didden schreef:

  Jan helemaal met je eens. Waterstof is de toekomst voor zowel auto’s als centrale verwarming. Als Den Haag wakker werd stimuleren ze deze vorm ipv elektrisch.

 4. Jeroen schreef:

  Helemaal juist Jan.

 5. Jan van Capelleveen schreef:

  De reacties hiervoor van Frank en van Pipo 1 doen me denken aan de tijd dat ik -als een van de eerste- op LPG ging rijden. Vrijwel uitsluitend negatieve opmerkingen en broodje aap verhalen over de verschrikkelijke gevaren van LPG. Ik heb 30 jaar op die brandstof gereden, ca. 50.000 km per jaar en ben er in de portemonnaie niet slechter van geworden .Nooit problemen gehad, behalve in de begin periode in de winter startproblemen hoofdzakelijk als gevolg van de 6 Volts accu’s die toen nog in auto’s waren geplaatst. Overigens dat negatieve hoorde ik ook bij de komst van de eerste wasdrogers, de eerste (af)wasmachines en de electrische fietsen! Er liggen zonnepanelen op mijn dak; commentaar van nog al wat mensen (met een laag voorhoofd) zoals gewoonlijk “negatief”. Ik zeg eerlijk, als ik er het geld voor had ging ik morgen een NEXO kopen! Dit is n.m.m de toekomst, veel voordelen t.o.v. electrisch rijden. Ik hoop dat onze volksvertegenwoordigers wakker worden, waterstof gaan stimuleren en het bedrijfsleven de lengte geeft zich met spoed in deze richting te ontwikkelen!
  Afz. Jan, een 80 plusser Uit Eindhoven.

 6. Frank schreef:

  In wel zeker 10 sec van 0-100. nee dit gaat een bestseller worden haha

 7. pipo 1 schreef:

  dat zijn dat in 2020 tien plaatsen om te tanken in heel Nederland voor de prijs van een auto die 70 000 € kost, haha


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Hyundai Occasions hebben we voor je gevonden