achtergrondafbeelding

4 reacties

 1. Jos van Kemenade schreef:

  Beste Marcel, ik ben het helemaal met je eens. Ik ben sedert gisteren de trotse bezitter van een Toyota Mirai. Jammer dat het zo lang moet duren voordat er voldoende tankstations zijn voor waterstof. Ik moet nu eerst 35 kilometer rijden alvorens ik bij een tankstation ben.( Helmond) Het vervelende is dat men de electro-auto behoorlijk heeft gesubsidieerd.( voor de rijke) Neem de tesla nu. Uiteindelijk heb in voor de helft van de Nieuw waarde een Mirai gekocht en ben daar erg gelukkig mee. Ik wilde eerder al rekenschap houden met het Milieu om een voorbeeld te zijn voor de jongere generatie. Ik hoop dat ik een goede keuze heb gemaakt, maar heb er het volste vertrouwen dat he goed komt. Er moesten meer mensen zijn die hiervoor gaan kiezen.

 2. Marcel schreef:

  Autofabrikanten hadden direct in moeten zetten op waterstof. De techniek was er al lang voorhanden.
  De stap naar de productie van elektrische auto’s had nooit genomen moeten worden.

 3. Joost schreef:

  Made by Shell. Nee dit ga ik echt niet supporten.

 4. Johnny schreef:

  En wanneer komt die Landcruiser nou eindelijk eens met een brandstofcel-motor ?


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen