achtergrondafbeelding
Renault Zoe R110

1 reactie

  1. Eimert schreef:

    Zelf rij ik sinds kort in een 2e hands Renault Zoe Q210 uit 2015. Deze vind ik al pittig rijden. Ik weet niet of ik het verschil met de R110 zou merken. Wat is het verbruik van deze motor in vergelijking met de Q210 of de R90. Jammer dat de R110 geen snellader heeft. Er gaan geruchten dat de nieuwe Renault Zoe een CCS snellader krijg dus met 22kw AC laden en 50kw of hoger DC laden. Dat zou helemaal mooi zijn.

    Wel handig lijk mij Android auto. Ik zweer bij Google Maps. Gewoon je mobiel met een zuignap op de vooruit. Tomtom via R-link gebruik ik eigenlijk nooit


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.