achtergrondafbeelding


1 reactie

  1. Jos van Kemenade schreef:

    Ik vind het een practische en leuke auto. Fijn om te parkeren en snelheid en bereik zijn zeker voldoende. Ik zou er graag een willen, maar mijn budget laat het niet toe. Ondanks dat wens ik renault veel succes met deze opdracht. Ik heb in het verleden altijd renault gereden . R4,R5,R6,R16. Geweldige auto’s.
    Ik weet zeker dat de mensen warm lopen voor een dergelijke auto. Ook de prijs is leuk en nog een behoorlijke subsidie er boven op. Ik gun het jullie om veel van deze auto’s aan de man te brengen. Nogmaals succes. Groet Jos van Kemenade .


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Renault Zoe Occasions hebben we voor je gevonden