achtergrondafbeelding


4 reacties

 1. Huizing schreef:

  Hallo zijn net terug van vakntie .Oostenrijk waar men bulten HOUT bij hun huis hebben liggen voor de winter.alles gaat daar nog op HOUT ..(dat is een schone verbrandijng geen Co2 .gas vervuild alleen maar volgens die domme mensen in Den Haag )…dat zijn mensen die hun studie op terrasje hebben afgemaakt .maar niet kunnen nadenken en geen druppel ervaring hebben ….

 2. Corneel Hendriks schreef:

  Deze regering is sowieso op geen enkel vlak betrouwbaar; het wordt hoog tijd dat er minder op die kwal van een Rutte wordt gestemd. Als er 1 persoon in deze regering zit die nog nooit een belofte echt is nagekomen is hij dat wel.

 3. Ben schreef:

  Op welk vlak is de overheid wel te vertrouwen?

  Continu wordt het volk een worst voorgehouden en als er genoeg naar de worst gehapt wordt, krijgen we de dummy.

  We stoten massaal de diesel af, maar deze zelfde auto rijdt vrolijk door in andere landen.

  Nederland wil altijd het beste jochie van de klas zijn. Allemaal over de rug van Jan met de pet.

  Het “klimaat” is een zoveelste melkkoe. Laat het volk maar investeren in warmtepompen, zonneboiler, zonnepanelen. Dan bouwen we zelf 5 gasturbine energiecentrales en de grootverbruikers (industrie) krijgen subsidie en een dikke korting op energie als zijnde grootverbruikers.

  Nu stroom leveren aan het net en je krijgt 7 tot maximaal 10 cent. Wil je je (zelf opgewekte) stroom (terug)kopen, dan betaal je gewoon weer de volle mep.

  Wordt het “milieu” hier echt beter van? Of zit er iemand maandelijks met het kwijl in de mondhoeken naar het banksaldo te kijken?

  Willen wij de vrije val qua natuur, milieu, klimaat willen remmen, dan moet er rigoureus geschrapt worden….. En dat gaat toch niet gebeuren.

  Get rich, or die trying!

 4. Gert-Jan schreef:

  Leuk dat ze zeggen dat er aanwijzingen zijn om de regeling voor elektrische auto’s door te zetten tot 2025 maar ik vindt deze regering niet te vertrouwen op dit blak. De auto die ik op het oog heb weegt 1600 kg volledig elektrisch en rij veel. Wordt niet blij van volle wegenbelasting.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Occasions hebben we voor je gevonden