achtergrondafbeelding
Mazda KAI Concept

4 reacties

 1. J. Mario schreef:

  Ideaal, want met zo,n auto kan je op reis gaan zonder afhankelijk te zijn van laadpalen. Hij verbruikt veel minder en stoot veel minder CO 2 uit. Je hebt ook een veel minder grote batterij nodig.
  Ik geef een voorbeeld. Je vertrekt van de kust naar de Moezel in Duitsland. Hoeveel keer ga je stoppen om je wagen bij te laden als hij volledig elektrisch is? En dan mag je batterij nog niet te oud zijn.
  Deze wagen zal ook veel minder vervuilend zijn dan een hybride. Iedereen zit zich vandaag te focussen op elektrische wagens. Heb je er al eens aan gedacht hoe je 4 miljoen auto,s gaat opladen als die elektrisch rijden. Met een paar windmolens zal je er niet komen. Gascentrales stoten CO2 uit. Ik zou zeggen durf wat verder te denken dan je neus lang is en niet steeds de politieker achterna te lopen
  want technisch zouden ze zich beter eens goed laten inlichten over uitstoten bij diesel en benzine, wel te verstaan bij huidige motoren. In Japan vragen ze de bevolking om diesels te kopen omdat de CO2 uitstoot lager is dan bij benzine modellen. Als het over roet gaat? Een benzine heeft ook roet.

 2. Jdb schreef:

  Mazda’s aanbod in elektrische auto’s is typisch een geval van ‘too little, too late’. Als ze bij het standpunt blijven dat brandstof motoren nog een lange toekomst hebben, zal die er voor het merk Mazda niet meer zijn.

 3. R.Ridder schreef:

  Mazda met range extender?
  Geef mij maar de skyactive x zelfontbrander.
  Deze is veel schoner dan elektrisch

 4. Marcel schreef:

  Ik wil wel zo’n electrische Mazda met range extender. Net zo apart als de huidige modellen.
  Alleen jammer dat er niet meer geschakeld kan worden. De handbakken van Mazda zijn fabuleus.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen