achtergrondafbeelding

1 reactie

 1. Johan Gort schreef:

  Ik rijd nu anderhalf jaar een hyundai ioniq electric daar zit een 28 kw accu in. Daar kan met bewust zuinig rijden in de zomer 270 km een rijden. Ruim voldoende dus.
  Laden doe je als je thuis komt. Dan maakt het niets uit hoelang het duurt.
  Snel laden aan snelweg doe ik in twintig minuten en dan alleen wat nodig heb, want vol laden doe je thuis. De tijd die ik laden besteed is vele malen minder dan tanken van brandstof. Ik hoef er niet bij te blijven niet in de rij te staan bij de kassa en heb dan maar amper tijd voor een kop koffie.
  En je accu leeg rijd? (Nog nooit gebeurd ) Dan bel je ergens aan en vraag of je een uurtje mag laden. Doe dat maar eens met een brandstof auto.
  Dat is ook de meest gestelde vraag. Antwoord : ik heb een een heel lang verlengsnoer. Dan bel ik mijn vrouw en vraag haar of ze even de stekker thuis in in de wanddoos wil steken. Moet je die kop van zo’n sukkel eens zien.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen