achtergrondafbeelding
Polestar 1: Blue

Subtiele kleuren voor Polestar 1

600 pk sterke plug-inhybride nu te configureren

13 mrt 2018, 8:56  •  Autonieuws  •  Door
AutoRAI.nl AutoRAI.nl logo

Polestar, onderdeel van Volvo en Geely, heeft zojuist de online configurator van de nieuwe 600 pk sterke plug-inhybride Polestar 1 gelanceerd. Het kleurenpalet is uiterst subtiel.

Vijf kleuren

Er is keuze uit vijf tinten, te weten Black, White, Blue, Grey en Silver. Blue lijkt nog iets van kleur toe te voegen aan het kleurenpalet, maar helaas, de tint schurkt dicht tegen het grijze aan.

Polestar 1: White

Drie wiekkleuren

Verder zijn er drie wiekkleuren leverbaar: Diamond Cut, Glossy Black en Matt Black. Keuze uit wieldesigns is er niet. Polestar levert één type wiel. Door naar het interieur. De lederen stoelbekleding is er in de kleuren Charcoal en Charcoal met Zinc Seats.

Aandrijflijn

De Polestar 1 heeft twee elektromotoren op de achteras en voorin een 2,0-liter viercilinder met turbo én supercharger. Het systeemvermogen komt uit op 600 pk en 1.000 Nm. De elektrische actieradius (NEDC) bedraagt 150 kilometer, mede dankzij een 34 kWh groot accupakket. De Polestar 1 is 4.585 mm lang, 2.070 mm breed en 1.352 mm hoog. De wielbasis bedraagt 2.742 mm.

Komt naar Nederland

Nederland zit bij één van de zes landen waar Polestar de 1 gaat verkopen. De andere landen zijn Duitsland, Zweden, Noorwegen, de Verenigde Staten en China. De levering start in 2019. De prijs is nog niet bekend, maar reken ongeveer op 150.000 euro.

Configureer hier je eigen Polestar 1.

Nog geen reacties


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail