achtergrondafbeelding
Sono Motors Sion

10 reacties

 1. Pri schreef:

  De accu van de Sono Sion ook in leasepakket

 2. William schreef:

  Wat te denken over zonnepanelen die waterstof opwekken, zoals ontwikkeld op de Universiteit van Leuven, een brandstofcel en een lager batterijgewicht.

 3. A.vd Boogaart schreef:

  wanneer komt die auto in Zeeuwsvlaanderen ik zou wel een proefrit willen maken

 4. Rahael schreef:

  Op 1 oktober 2018 had ik een afspraak met de firma Sono Motor om de nieuwe solar auto testen in Amsterdam, ongeveer 15 minuten. De afspraak was gemaakt via email en sms.
  Zij hebben nooit aan de afspraak op 1 oktober gekomen en nooit heb ik antwoord of excuses van hun terug gekregen.

  Veel marketing maar weinig of geen acties/feiten. ik was van plan en Sion auto reserveren en 2000 euros aan te betalen, gelukkig heb ik het niet gdaan.

  Wat mijn betreft, heb ik geen betrouwbaarheid tot nu toe op die Company. Ze hebben wel met veel initiatief, (te laat wat – techniek in Duitsland betreft), maar ik heb zelf in 2004 een kleine zeil bootje met solar energie aangepast om kunnen te varen binnen water, puur hobby, natuurlijk, niet serie productie.

 5. Pauls schreef:

  Ik zou een proefrit willen maken met die Auto van de Toekomst in de van Venlo en wil meer weten van die auto

 6. rob van koningsbruggen schreef:

  weer zo,n breed ding 179cm. kan ik niet kwijt in de parkeergarage.

 7. Yvonne schreef:

  Lijkt mij een omwenteling voor auto gebruik en aanvulling voor openbaar vervoer . Geeft vrijheid voor kortere ritten en maakt de luchtvervuiling minder. Positief dus.

 8. Mike schreef:

  Hoe zit het met het europese certificaat goedkeuring in nederland? Als die er niet is kan je deze niet eens op nederlands kenteken zetten.
  Hoe zit het met de BTW. Je betaald in duitsland 19% en in nederland 21% dus dubbel. Of kan SONO motor een factuur maken zonder 19% BTW duitsland?

 9. Orville schreef:

  Grappig idee met die zonnepanelen! Prijstechnisch een zeer interessante auto. Maar is dit niet gewoon een BMW I3 el cheapo?;)

 10. Pim schreef:

  Je kunt op de website van sonomotors al een proefrit boeken. Ze trekken door Europa om klanten te vinden voor hun auto en een proefrit in Nederland is ook mogelijk.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen