achtergrondafbeelding


1 reactie

 1. Raymond schreef:

  Ik heb mijn reservering uit 2018 ingetrokken en wacht nog op teruggave van mijn aanbetaling. Sono Motors had amper 2 maanden na mijn reservering de prijs van de accu verhoogd van €4.000 naar €9.500
  In tijden van almaar zakkende prijzen per kWh voor accu’s een weinig geloofwaardig verhaal. Het feit dat het tijdstip van uitlevering ook steeds verder naar achteren geschoven werd was voor mij definitief reden om uit dit sympathieke initiatief te stappen. Jammer, maar de enthousiaste mensen van deze startup hebben zich helaas verkeken op wat het kost om een auto op de markt te kunnen brengen.
  Met die ruim 53 miljoen kunnen ze eerst de schulden uit 2018 (2019 nog niet bekend) gaan afbetalen en de inmiddels meer dan 1.000 mensen terugbetalen die reeds geannuleerd hebben.
  Voor degene die in 2019 deze auto besteld hebben is het zuur als je alsnog wilt annuleren, men heeft tussentijds de algemene voorwaarden aangepast.
  Nogmaals, ik hoop dat de Sion er komt maar dan moeten ze naast die 53 miljoen de komende jaren ook nog eens 205 miljoen!! ophalen om de wagen daadwerkelijk getest, gecertificeerd en geproduceerd te krijgen.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen