achtergrondafbeelding

7 reacties

 1. Koos Rodenberg schreef:

  Een Opel Ampera e dealer heeft reeds (nieuwe) zelf ingekochte/geregistreerde auto’s staan van voor juli 2020, als je straks zo’n auto koop als particulier heb je geen recht op de 4000 euro subsidie, deze wordt dan 2000 euro en dan heb je mooi pech!
  Als particulier weet je toch niet wanneer deze zijn ingekocht door een dealer. De kans is dan groot dat je 50% van de subsidie zou ontvangen.
  Kan iemand hier duidelijk over geven?

 2. Michael schreef:

  Klopt niets van hier! De subsidie is voor auto’s t/m € 45000, gebaseerd op de catalogus prijs en dit is inclusief the 21% BTW. Dit artikel vermeld de prijs vd auto’s excl. BTW. Meeste electrische auto’s verkocht in NL zullen niet in aanmerking komen voor deze subsidie vanwege de hoge BTW.
  Zelfs de Tesla verkoper heeft hier een opmerking over en noemt dit: “ de anti Tesla regel”.

 3. Costa Rangazas schreef:

  Geldt dit ook als je een nieuwe auto koopt die al een kenteken heeft van 2019/2018 bv? Ik denk hierbij aan showroommodellen, en voorraadmodellen.

 4. Hans schreef:

  Renault Zoe nu gekocht eind volgend jaar inruilen als overheid subsidie 4000 euro niet voor 1 juli gekochte auto,s geld. Dan als nog subsidie aanvragen voor de nieuwe auto (goedkoop rijden) dan.

 5. Freekie Bors schreef:

  Excuus Will Eisinga, u heeft wel gelijk.

  Gaat nog leuk worden om nu electrisch te gaan rijden:-)

 6. Freekie Bors schreef:

  @Will Eisinga, helaas, de Renault site vermeld: Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief € 4.000,- Renault Subsidie–> 29.590 is de vanafprijst

 7. Will Eisinga schreef:

  Renault Zoe heeft zelf ook een korting van 4000 euro. dus dan wordt de prijs van de Zoe
  25.590 euro.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen