achtergrondafbeelding

6 reacties

 1. Hans schreef:

  Waarom denk men alleen maar aan geld en kijk men niet naar het milieu dat is de investering al waard om een elektrische auto te kopen mijn nichtje heeft een hybrideauto gekocht 80% minder benzineverbruik in de stad en dat is goed voor de stadskern ik zelf een elektrische auto (moet hem nog krijgen) maar heb mijn elektrische tijd thuis altijd schoon gekocht en nu ook zonnepanelen geplaatst dat geeft mij een goed gevoel voor mijn kinderen denk na mensen al is het maar voor 10 jaar dan zijn er weer andere technieken.

 2. Erwin schreef:

  Wat een onzin. Nederland moet weer het braafste kindje van de Europese klas zijn. Kolencentrales moeten dicht, we moeten allemaal van het gas af en elektrisch gaan rijden! Enig idee waar we al die electriciteit vandaan gaan halen en op een fatsoenlijke manier bij de consument gaan krijgen? Oh nee, dat is vooruit denken en laat dat nou net niet het sterkste punt zijn van de heren en dames in Den Haag.

 3. Joscha schreef:

  DenHaag wordt nog steeds niet gehindert door de juiste kennis van zaken
  Meer zeg ik er niet over, lees maar de kritieken op electrisch rijden van deskundigen op gebied van electrisch rijden !!!
  Trouwens het electrischiteitsnet kan het niet aan.
  E wat op dagen met weinoig wind en zon ?
  Dag DenHaag Jaag Jan modaal maar in de toekomst op nog hogere lasten. Tesla en Jaguar rijders lachen zich voorlopig een deuk.

 4. Willem schreef:

  In mijn beleving is deze regeling eerlijker dan die voor de zakelijke rijder. Eigenlijk vind ik het wel sneu, dat mensen die het geld hebben voor een – voor een particulier-relatief dure auto, een cadeatje krijgt dat ook meebetaald wordt door mensen die wat minder goed in de slappe was zitten. Het is toch een beetje dubbel voor mij. Toch denk ik er serieus over, om er gebruik van te maken

 5. Peter schreef:

  Een lachertje van bedrag. Jaarlijks wordt met 5 miljard uitgegeven aan oliesubsidies. Daarnaast wordt er 40 miljard aan olie gerelateerde industrie weggegooid. Ik zou zeggen stop met in leven houden van een product dat zichzelf niet kan redden. Weg met olie.

 6. Hans schreef:

  Idioten in Nederland! Net als de subsidie voor hybride auto’s en tesla subsidie!!argumentatie klopt niet!!


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen