achtergrondafbeelding
2018 Nissan LEAF

2 reacties

  1. Victor schreef:

    Mijn ervaring is echt anders. Als ik zoals je stelt 90kmh achter een vrachtwagen ga rijden dan haal ik zelfs de 300km wel (ik denk nog wel meer zelfs).

    Na zo’n 10.000km is mijn gemiddelde verbruik, omgerekend naar bereik op een volle accu: 230km. En een groot deel hiervan is snelweg waar ik 120-130km rijdt. Al met al valt het me echt niet tegen!

  2. Peter schreef:

    Mag ik aantekenen dat die WLTP in het geval van de Leaf nog steeds niet heel realistisch is? Als je je best doet pers je 200 km uit de accu. Je rijdt dan 90 achter vrachtwagens aan…


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.