achtergrondafbeelding
De Luchterduinen

1 reactie

  1. Eimert schreef:

    V2G klinkt mooi maar ik snap het effe niet. Ik heb een elektrische auto en zonnepanelen op mijn dak. S’ morgens ga ik met de auto naar mijn werk. Overdag levert mijn zonnepanelen meer op dan wat ik gebruik maar mijn auto staat niet voor de deur. Dus lever ik terug aan het net (gelukkig kan ik nog van salderen gebruik maken). S’ avonds laad ik mijn auto weer op zodat deze de volgende ochtend weer vol is. Ik wil dan niet via mijn auto de tv of wasmachine aanzetten want dan is de accu de volgende dag niet vol.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.