achtergrondafbeelding
Mitsubishi Outlander PHEV MY2019

1 reactie

  1. Jan van Capelleveen schreef:

    Ze hebben het maar weer gefikst bij Mitsubishi. Ik bezit sinds 2012 een Mitsubishi Outlander 2,4 AWD in Style. Dit is mijn 25ste auto vanaf 1960! Veel, heel veel kilometer gereden in diverse merken, maar altijd de wat grotere comfortabele auto’s. Sinds mijn pensioen zijn mijn jaarlijkse kilometers beperkt tot ca. 6.000. Wat ik wil opmerken is dat mijn huidige Outlander de fijnste auto is die ik ooit heb gereden. Lekkere hoge zit, comfortabel en een goede caravantrekker. Hij lust echter wel een beetje benzine (1 : 10). Zou ik nog overgaan op de 2019 PHEV? Wie kan adviseren laat het maar weten.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.