achtergrondafbeelding

3 reacties

 1. Peter schreef:

  Dag Luc,

  Hoe gaat de productie nu? Ik hoop dit jaar nog een auto te ontvangen.

  Groet en blijf gezond.
  Peter

 2. Leen kloet schreef:

  Ik hoop nog van dit jaar maar als ik dat lees van de werknemer wordt dat waarschijnlijk niet maar we wachten af

 3. Luc schreef:

  Dat de leveringen binnenkort starten is een beetje té optimistisch, hoor.
  Ik werk bij Volvo in Gent en de productiestart staat maar voor later dit jaar op het programma.
  Na de zomer is er een korte pré-productie en dan start de eigenlijke productie in week 37 waardoor de eerste leveringen omstreeks week 41 zullen plaatsvinden. De vorige modelintroducties leren ons dat deze exemplaren bijna allemaal bestemd zullen zijn voor de dealers en importeurs wereldwijd.
  Ik weet niet hoe het zit voor Nederland maar voor België zullen de eerste klantleveringen pas omstreeks maart zijn. (Ik veronderstel dat dit voor Nederland ook zo zal zijn????) Misschien dat ze i.v.m. het ‘bijtellings-verhaal’ in Nederland sneller zullen leveren zodat nog kan geprofiteerd worden van de 8%, maar dat weet ik niet.
  Nog 15 maandjes geduld dus!


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen