achtergrondafbeelding
Kia Niro in Nederland

2 reacties

 1. George Conradi schreef:

  Mijn Niro is een jaar oud. Nooit tevreden geweest over het verbruik. Gemiddeld 1 op 16.5. Bij normaal gebruik. De dealer kan mij niet verder helpen. Na een update ( 6 weken gelleden) op advies van Kia is het verbruik 1 op 13.5/1 op14!!! Weer staat de dealer machteloos.Kia doet ook geen moeite

 2. R. Geertsen schreef:

  hallo,
  Best vreemd dat er bij zo’n artikel nog geen reaktie staat. Je ziet de Niro best wel rijden.
  Ik kan me wel vinden in het verhaal hierboven. Sinds 3 weken rijdt ik in de niro dynamicline en het bevalt me goed. Hij rijdt vloeiend en relaxed met de automaat. De stoelen zijn confortabel en geven goede steun. Door de eco meter ga je jezelf een andere rijstijl aanmeten. Het geluid binnenin is rustig als je rijdt. Het is even wennen dat je soms zo weinig hoort. In de stad rijdt je hele stukken electrisch, bij vermogen hoor je de motor erbij komen maar dat gaat mooi en vloeiend. Over het gebruik kan ik nog niet veel zeggen? Als ik voor de tweede keer moet tanken weet ik meer. Tot nu toe een fijne auto.
  Rob uit wijchen.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.