achtergrondafbeelding

3 reacties

 1. Ron Liffmann schreef:

  Ik denk dat de MG ZS EV een hele degelijke en veilige auto is, zeker na alle tests en uitslagen, en het zal niet lang duren, of het is de populairste EV in Nederland !

 2. Hans G schreef:

  en die echte MG-fabriek is samen met moeder Rover in 2005 ronkend failliet gegaan; zo goed waren ze. Ik heb zelf een Rover gehad (214si, bouwjaar 1996), en die reed heel lekker, als-ie reed. een drama qua betrouwbaarheid.
  Het chinese SAIC, die nu onder eigen vlag weer MG’s bouwt, bouwt ook Volkswagens, GM’s en Hyundai’s voor de chinese markt, dus ze weten wel wat auto’s bouwen is. Sorry Revver, maar ik vermoed dat de nieuwe MG’s een stuk beter zijn dan de oude.

 3. Revver schreef:

  Over 3 a 4 jaar maar eens kijken hoe het er dan voor staat met de Chinese MG. Of het merk dan nog bestaat.. Ga maar maar na, afgelopen jaren zijn er een tiental chinese merken geïntroduceerd in Nederland, ondertussen rijdt daar geen enkele meer van. Het ziet er vaak leuk uit, maar het is niks.. Alle potentiele kopers kijken nu alleen naar de naam MG, maar het is alleen maar een naam en logo wat de producent gekocht heeft uit de inboedel van de failliete echte MG fabriek.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen