achtergrondafbeelding
Google Maps - EV station

2 reacties

 1. Gert schreef:

  Je hoeft niet te wachten tot google zo ver is. In chargemap.com staan alle oplaadstations. Het wordt up-to-date gehouden door echte EV-rijders, niet door burocraten achter hun buro die nooit ter plekke zijn geweest. Ik lever zelf al 2 jaar regelmatig bijdrages zodat andere EV-rijders er van kunnen profiteren en hoop dat anderen hetzelfde doen.

 2. Eimert schreef:

  Vroeg me af wanneer Google Maps hiermee zou beginnen. Gebruik altijd Google Maps om mijn route met tussen stops te plannen.
  Alleen niet alle laadpalen staat erop. In mijn woonwijk geen enkele terwijl er wel een aantal staan. De filter over het vermogen van de laadpaal kan ik ook niet vinden. Neem aan dat hieraan gewerkt wordt. Ik wacht geduldig af.


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen