achtergrondafbeelding
Citroën Ami-One Concept

2 reacties

 1. Kas schreef:

  Ik behoor gezien mijn leeftijd vast niet tot de doelgroep voor de Ami-One, toch zou ik dit vervoermiddel graag gaan gebruiken. Ik hoop dan ook dat Citroen de Ami-One ook echt tegen een betaalbare prijs gaat produceren. Het carsharing concept is aardig. Ik zou hem graag zelf aanschaffen. Het vervoermiddel is veel bruikbaarder dan een Twizy. De Microlino is een soortgelijk vervoermiddel.
  Ik ben benieuwd wat er in de praktijk van komt.

 2. fred schreef:

  geweldig leuk wagentje. idd voor stadsverkeer ideaal. kijk uit naar een uitvoering met waterstof cell ipv een accu!


Reageer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Altijd BOVAG Garantie
 • 10.500 aangesloten BOVAG garages
 • Heldere All-in prijzen